GEVALCO INDUSTRIAL

Calitate Istoric Dotari Organigrama
 
 • 1994 - 2003 Societatea GEVALCO INDUSTRIAL SRL a fost infiintata in anul 1994. Intreprinderea, prelucra piese de uz general si de schimb in principal pentru piata romanesca. In anul 1999, GEVALCO INDUSTRIAL SRL accede la un program european de finantare Phare, ceea ce ii permite sa dezvolte fabricarea de scule din carburi metalice sinterizate (acestea devenind produse proprii ale societatii) si punerea in functiune de mijloace performante : masini cu comenzi numerice CNC.

  GEVALCO INDUSTRIAL SRL dezvolta in cooperare cu Institutul National de Metale Rare si Institutul Politehnic Bucuresti elaborarea de noi aliaje nobile destinate fabricarii de implanturi si proteze pentru chirurgia dentara si de coloana.
 • 2004 - 2006: In 2003, mica societate a suferit o mare schimbare. GEVALCO INDUSTRIAL SRL se asociaza cu SOFOP SA, societate franceza cu profil industrial, furnizor major pentru sectorul aeronautic, spatial, medical si de automobile.

  Acest parteneriat permite societatii GEVALCO INDUSTRIAL SRL sa patrunda pe piata vest europeana si sa descopere exigentele acesteia in ceea ce priveste calitatea, pretul si termenele de livrare. Pentru a asigura o mai buna organizare si pentru a depasi o etapa de crestere semnificativa GEVALCO INDUSTRIAL SRL se instaleaza la sfarsitul annului 2003 intr-o cladire de 850 m2, recruteaza si formeaza personal. Prin investitii importante, societatea reuseste sa-si innoiasca parcul de masini unelte inlocuindu-le pe cele vechi cu masini unelte noi dotate cu comanda numerica.

  Pornind din anul 2004, societatea se concentreaza pe productia de piese aeronautice de precizie si incheie un contract cu societatea belgiana ASCO INDUSTRIES (trecand cu succes peste auditul de client).
 • 2007 : Provocarea pentru GEVALCO INDUSTRIAL SRL cat si pentru societatea SOFOP SA este de a fi prezenti pe piata pe termen lung, de a-si dezvolta potentialul tehnologic, de a-si spori competitivitatea si competentele, de a reduce costurile cat si ciclurile de fabricatie.

  Pentru a face fata acestor provocari, societatea GEVALCO INDUSTRIAL SRL stabileste un proiect de dezvoltare care are in vedere cosntruirea unei hale industriale cu ateliere climatizate, cu conditii conforme mecanicii de precizie.
 • 2008 : Demararea proiectului pentru constructia unui nou sediu.
 • 2009 : Obtinerea certificarilor ISO 9001 si EN 9100 din partea biroului de audit BVQI FRANTA.
Copyright © GEVALCO INDUSTRIAL 2009.Toate drepturile rezervate