GEVALCO INDUSTRIAL

Calitate Istoric Dotari Organigrama
 
Sistemul de Management al Calitatii (SMC) sustine si configureaza gestionarea calitatii in organizatia noastra. Manualul Calitatii este documentul de referinta pe care se sprijina toate celelalte documente ale SMC. In acest manual este descris mecanismul pus in functiune pentru aplicarea politicii in domeniul calitatii si pentru a da incredere clientilor nostrii.

Acest manual este conform exigentelor standardelor ISO9001:2000 si EN9100:2003. Activitatile de conceptie si dezvoltare nu sunt cuprinse in perimetrul certificarii GEVALCO INDUSTRIAL fabricand produse plecand de la documentatia pusa la dispozitie de clienti.Declaratia Directorului General cu privire la Politica in Domeniul Calitatii

Vocatia organizatiei noastre este de a fabrica piese mecanice destinate clientilor nostri din sectorul aeronautic si industrial.

Concurenta cu care ne confruntam, dorinta nostra de perenitate si vointa de a ne dezvolta in continuare ne impune o organizare riguroasa si o ameliorare continua a activitatii noastre. Pentru a satisface exigentele clientilor nostru, am decis sa implementam un Sistem de Management al Calitatii bazat pe cerintele standardul EN 9100 : 2003. Acest demers catre o ameliorare continua ne permite sa livram clientilor nostri produse conforme si de calitate la termenele cerute, respectand costurile de productie si livrare.

Desenele, documentele de definitie sau specificatiile tehnice ale produselor sunt transmise de clientii nostrii. Din aceasta cauza activitatea de CONCEPTIE a fost exclusa din domeniul de certificare. Cu totii ne dam seama ca implementarea acestui sistem este foarte importanta pentru organizatia noastra si ca acest lucru este posibil numai prin implicarea tuturor.

Planificarea ameliorarii continue, atribuirea obiectivelor de calitate catre toti responsabilii proceselor si domeniilor de activitate, analiza indicatorilor si a actiunilor corective / preventive se fac la Sedintele de Analiza a Directiunii.
Copyright © GEVALCO INDUSTRIAL 2009.Toate drepturile rezervate